طرز تهيه سس پيله

طرز تهيه سس پيله

 

طرز تهيه سس پيله

مرحله ?: تميز کردن و پختن باقلا

 

ابتدا پيله تازه پاچ باقالا يا لوبيا چيتي را پاک کنيد و سر و دم آن را بگيريد و اگر نخ دارد آن را جدا کنيد سپس آن ها را تميز بشوريد بعد داخل يک قابلمه مقداري آب بريزيد و باقالاها را داخل قابلمه بريزيد روي حرارت متوسط قرار دهيد تا کاملا بپزند.

مرحله ?: خرد کردن سيب زميني و شستن آن‌ها

 

در اين فاصله که باقالا‌ها پخته مي‌شوند چند سيب زميني را پوست بگيريد، به دلخواه خودتان به شکل نگيني يا خلالي برش بزنيد بعد سيب زميني‌ها را بشوريد، سيب زميني‌ها را داخل سبد بريزيد تا آب اضافي آن‌ها خارج شود و کاملا خشک شوند

مرحله ?: سرخ کردن سيب زميني‌ها

 

بعد در يک تابه مقداري روغن بريزيد، روي حرارت متوسط قرار دهيد تا روغن داغ شود سپس سيب زميني‌ها را داخل تابه بريزيد با روغن داغ سرخ کنيد هرازگاهي سيب زميني‌ها را هم بزنيد، تا همه قسمت‌هاي آن‌ها به يک اندازه سرخ شوند.

مرحله ?: ريختن کره و روغن در تابه

 

سپس سيب زميني‌ها را از داخل تابه برداريد، کنار بگذاريد براي درست کردن سس غذا ابتدا داخل يک تابه مقداري روغن بريزيد بعد کره را به آن اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره ذوب شود، هم بزنيد تا روغن و کره خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ?: اضافه کردن و تفت دادن رب گوجه و شويد

 

بعد مقداري رب گوجه فرنگي را داخل تابه بريزيد، تفت دهيد تا رنگ آن باز شود و بوي خامي رب گوجه گرفته شود سپس مقداري شويد خشک را به تابه اضافه کنيد و با مواد مخلوط کنيد تا کمي تفت داده شود و عطر شويد در مواد سس پخش شود.

مرحله ?: اضافه کردن و تفت دادن شويدها

 

به دلخواه و با سليقه خودتان مي‌توانيد از شويد تازه هم به جاي شويد خشک استفاده کنيد شويدها را تميز پاک کنيد، بشوريد و در اندازه‌هاي ريز خرد کنيد، سپس به مواد سس اضافه کنيد، تفت دهيد تا رنگ آن‌ها تغيير کند و عطر شويد در سس پخش شود.

مرحله ?: تفت دادن باقالاها با مواد سس

 

بعد باقالا‌هاي تازه را به مواد سس اضافه کنيد، هم بزنيد تا باقالاها در سس کمي تفت داده شوند و عطر و طعم مخلوط مواد سس کاملاً به خورد باقالا‌ها برود تقريباً بعد از ? دقيقه که باقالا‌ها را تفت داديد تابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد.

مرحله ?: تزئين کردن و سرو سس پيله

 

سپس مقداري سس پيله را داخل ظرف مناسب بريزيد در اطراف آن سيب زميني‌هاي سرخ کرده را قرار دهيد، مقدار سيب زميني سرخ کرده بستگي به ذائقه و سليقه خودتان دارد بعد به دلخواه با چند برگ نعنا و ريحان تازه اطراف ظرف را تزئين کنيد. در آخر سس پيله را به عنوان يک غذاي ساده و خوش طعم محلي همراه با نان تازه، انواع دورچين و مخلفات سرو کنيد.

منبع : مجله آشپزي مامي کوکينگ

 

https://www.pinterest.com/pin/1118018676232813423

https://new.express.adobe.com/webpage/HIcbmpyuwxXtB

https://sites.google.com/view/mamicooking/home

https://instafollowir.wordpress.com/2023/11/24/mamicooking/

https://www.tumblr.com/marshhunte4

https://myspace.com/marshhunte4

https://disqus.com/by/marshhunte4/about/

https://disqus.com/by/marshhunte4/about/

https://www.behance.net/marshhunte

https://marshhunte4.livejournal.com/profile

https://www.twitch.tv/marshhunte4

https://www.openstreetmap.org/user/MarshHunte4

 

http://maps.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fwww.mamicooking.ir

http://clients1.google.de/url?sa=t&url=http%3A%2F%2Fmamicooking.ir

 

برچسب ها: طرز , تهیه , سس , پیله ,

[ بازدید : 6 ]

[ چهارشنبه 13 دی 1402 ] 14:14 ] [ sama ]

[ ]

تابلو دکوراتیو نسلینو وبینو طراح سایت قم آسال تهویه (شرکت تهویه مطبوع در قم) بیگ بلاگ دانلود فیلم هندی کاهش حجم عکس ساخت وبلاگ ساخت ایمیل سازمانی قاب عکس لباس خواب پلکسی رنگی giraffeplanner برسادیس
دانلود فیلم امیر نظری آکادمی هلپ کده مجله اینترنتی رهاکو هنگ درام جارو استخری وی موبایل ال تی پارت summer mocktails خرید ملک در دبی Why is Persian food good کلروفیل چیست
بستن تبلیغات [x]